Alt samlet et sted

Vi anbefaler app'en "Min Læge" til e-mailkonsultation, receptfornyelse, aftalekalender og videokonsultation. Læs mere og download via nedenstående link.

Har du en smartphone/iPad er der udarbejdet en app "Min Læge", som vi anbefaler du downloader. Det er gratis. Her kan du skrive mail og læse vores svar, bestille medicin, se hvilke aktive recepter du har på apoteket, bestille tider, se vaccinationsstatus m.v.

Læs mere om appen - klik her


Bestil tid online hos læge eller sygeplejerske

I app'en "Min læge" eller via aftalebogen.dk kan du bestille tid hos en af lægerne eller sygeplejerskerne i klinikken. Hos lægerne kan der dog kun bookes tider til dagen efter, mens der hos sygeplejerskerne er mulighed for tider frem i tiden. 

Tiderne til onlinebooking hos lægerne åbnes op dagen før til tider dagen efter.
Mandag er der dog kun mulighed for at booke en videokonsultation.

Både tider til læger og sygeplejersker skal bekræftes af klinikken. I nogle tilfælde kan det være, at tiden annulleres, hvis undersøgelsen kræver anden/mere tid end muligt i onlinebookningen.

Husk at aftalebogen / "Min læge" ikke er til akut behov for kontakt til klinikken.
I disse tilfælde skal du ringe til os i telefontiden.

Du kan logge ind med MitID på

  aftalebogen.dk

Send enkle spørgsmål til din læge

Emailkonsultationen er åben mandag til fredag og kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet. Du har også benytte app'en "Min læge" til ikke akutte spørgsmål. 

Du kan logge ind med MitID på

 emailkonsultation.dk

Anmod om fornyelse af dine recepter

Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse eller via Sundhed.dk med MitID eller downloade app'en "medicinkortet". 
Du kan logge ind med MitID på

 receptfornyelse.dk